RSS Feed

Tag Archives: Park Chanyeol

[Cover Request] The Crystal

Posted on

cover-712-3

I made this poster from Ur photos, please give me ur honest opinion about this. Please follow the rules and good luck for Ur story.

[Cover Request] Mianhae Eonni

Posted on

cover-701 v2

Another poster for today. For Kim Kaila, hope u enjoy my edit and please give me ur honest opinion about it. I hope this poster can describe ur story. Good luck for ur story. As always like-comment-take-credit.

[Cover Request] Poison Flower

Posted on

COVER-672-POISON V1 with effects

original version/without effects: COVER-672-POISON V1 original

another version:

COVER-672-POISON V2 with effects

original version/without effects:

COVER-672-POISON V2 original

Hi, this is Hyema. I just back from hospital. Sorry, for not update and always late. hehe Okay, this poster i made for cherrybom_72. The author of Poison Flower, u can check her story @asianfanfics, Here’s the link to the storyI love her story and I recommend you to read it.

Finish it at midnight, haha. Have 2 version of this request. For every version, i upload original version/without effects and with effects. I hope u enjoy my blending and effects. As always like-comment-take-credit. Good luck for Ur story. Feel free to request with Hye in next time. See you^^

[Cover Request] Mine

cover-639-1

Hi, hye here. Mau warning aja, lagi gak ada mood jadi hasilnya tidak terlalu bisa diharapkan. Semoga saja masih berkenan. Hope u enjoy this poster dear^^. As always like-comment-take-credit. Good luck buat FFnya. Terima kasih sudah request di Hye.

[Cover Request] What is Love?

COVER-637-1

cover-637-2-1

Hai Hyema balik, maaf baru sempat update ini hye sedang sakit dan bener-bener nyempetin buat upload. Saeng, mian kalau gak sesuai ekspektasi kamu, mood hye lagi jelek banget jadi hasilnya pun hye seperti ini. hehe Menurutmu ini sudah soft red belum? digambaran hye soft dengan dominan warna merah itu yang kaya gini. Sebenarnya mau tak buat ulang lagi tapi hye masih down jadi gak bisa dalam waktu dekat. Semoga kamu suka ya. Seperti biasa, like-comment-take-credit. Terima kasih sudah request di hye. SUKSES BUAT FFNYA^^

%d blogger menyukai ini: