RSS Feed

[Cover FF] It’s You?

COVER-422 -fix

Last poster today is It’s You? for Salsa/SaJa . Hope this poster good for describe Ur story. Sorry for late respon. Please give me appreciate with hit like button, if U love my poster. Comment if U taking my poster and credit me as always. Sorry, Re-Do not allowed. Thank you for requested in 20s.

About hanhyema

96line. Love music and fiction world. Setiap kali aku melihat cermin, yang aku tatap adalah masa lalu. Masa lalu yang kujanjikan akan berubah. Jika tidak bisa didunia nyata, kuharap aku bisa di dunia imajinasiku ini.

9 responses »

  1. cara buat efek hitam gitu gimana?

    Btw texturre yg di atas itu jenis/atau namanya apa?

    Balas
  2. Ini daebakk chingu >…< thanks ya ^0^

    Balas
  3. Ini daebakk chingu >…< thanks ya ^0^ ini hampir sama kek yg gw bayangin :v

    Balas
  4. Eon, vampire action nya bisa kirim lewat email gak?😦 Soalnya mau download di devian art udah gak bisa harus bayar😦 tomlinson_daniella@yahoo.co.id

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s